Help

Help

Waar kan ik mijn persoonlijke code vinden?

Uw persoonlijke code kunt u vinden in de brief, die naar u gestuurd is door Rijkswaterstaat. Indien u deze brief kwijt geraakt ben, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 797 4502 (bereikbaar tijdens werkdagen) of een e-mail sturen naar gevelisolatie@rws.nl.

Mijn persoonlijke code werkt niet. Wat moet ik doen?

Controleer of u de persoonlijke code precies zo heeft overgenomen zoals deze in de brief vermeld staat. De persoonlijke code is niet hoofdlettergevoelig. Indien er een foutmelding blijft optreden, waarin staat dat de code ongeldig is, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 797 4502 (bereikbaar tijdens werkdagen) of stuur een e-mail naar gevelisolatie@rws.nl.

Waarom moet ik mijn telefoonnummer invullen?

Zodat wij contact met u kunnen opnemen voor het maken van een afspraak voor het onderzoek naar gevelisolatie.

Waarom moet ik de gegevens van de bewoner invullen?

De gegevens van de bewoner dient u in te vullen omdat in het Besluit geluidhinder staat dat de bewoner en woningeigenaar op de hoogte moeten zijn van het onderzoek. De contactgegevens van de bewoner ontvangen wij graag voor het maken van een afspraak voor het onderzoek.

Ik heb de bewoner nog niet geïnformeerd, wat moet ik nu invullen?

U dient de bewoner te informeren voordat u het toestemmingsformulier verzendt. Informeer de bewoner van de woning voordat u verder gaat het met invullen van het formulier.

Als eigenaar heb ik niet alle gegevens van de bewoner. Wat nu?

De naam van de bewoner is verplicht om in te vullen. Wij ontvangen bij voorkeur zoveel mogelijk gegevens van de bewoner, zodat het ingenieursbureau voor het inplannen van het onderzoek contact op kan nemen met de bewoner.

Ik heb een fout gemaakt tijdens het invullen. Hoe kan ik dit aanpassen?

Klik op de knop ‘Terug’ om terug te gaan in het invulformulier en pas de fouten aan. Klik op ‘Ga verder’ om verder te gaan. Als u het formulier al verzonden heeft, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 797 4502 (bereikbaar tijdens werkdagen) of stuur een e-mail naar gevelisolatie@rws.nl.

 

Voor meer informatie over gevelisolatie: www.rws.nl/gevelisolatie